středa 27. února 2008

Problémy s rozměry

Tak jsem se na nějakou dobu odmlčel a je tu už další článek s jehož tématem se znovu vracím do již v předchozích článcích zmiňované Indie.
Po té co se orgánům, myslím správním, o jiných se v této souvislosti agentury nezmiňují, nezamlouvali kondomy s různou vůní, mají Indové nový problém a věřte nebo nevěřte je spojený opět, no zkuste hádat, ano, s prezervativy.
Nyní se jedná o tak běžnou věc, jakou je velikost kondomů. Kondomy, které jsou běžně vyráběny dle klasických mezinárodně uznávaných standardů jak si v Indii jejich uživatelům jaksi nepadnou. Ne snad, že by se při jejich navlékání kondomy trhali a nešli více roztáhnout, latex je pružný dostatečně. Problém je v tom, že Indům, přirozeně ne všem, jsou zkrátka prezervativy velké. Tímto zjištěním si zároveň Indové vysvětlují, proč tolik kondomů při pohlavním styku jejich uživatelům sklouzne, čehož následkem jsou četná nechtěná těhotenství.
Do řešení se tedy jak jinak musel pustit sám orgán. Ne snad že by byl malý, správní orgány jsou jistě velké po celém světě a zeštíhlení by jim jistě neuškodilo, ale uznejte kdo jiný by tedy měl „celo indicky“ problém řešit. Indický orgán tedy konstatoval, že bude nutné rozmístit automaty po celé zemi a to s výběrem již několika velikostí, aby si indičtí uživatelé mohli vybrat a nemuseli se nadále obávat, že jim pro svou velikost kondom v nejméně vhodném okamžiku sklouzne.
Myslíte si, že pokud vyberete ten správný kondom co se velikosti týče, tak již máte vybráno? Chyba! Jak už se dá čekat, můžete být třeba citliví na materiál, ze kterého jsou kondomy vyrobeny, více už v článku "Alergie, problém dneška".
Volbu té správné velikosti Vám přeje
Kondom.tym

Žádné komentáře:

Okomentovat