čtvrtek 21. února 2008

Komu kondomy nevoní?

Tak jsem četl, už nyní ani nevím kde článek, který zmiňoval skutečnost, že Indie je na čelním místě v počtu lidí nakažených virem HIV na celém světě. To je docela zajímavá informace, už vzhledem k tomu, že je Indů asi miliarda. Ale na průzkumy se nespecializuji a ani nevím, jak se provádí a následně zohledňuje skutečnost, že jich je miliarda a nás třeba deset milionů.
To co mě ve zmiňovaném článku zarazilo, byla informace o tom, že Indům vadí kondomy aromatizované. Abych byl tedy přesný, nelíbí se to tedy Indickému „cenzuračnímu“ úřadu, který navrhl, aby se reklama na aromatizované kondomy nevysílala přes den a v hlavních vysílacích časech. V kinech se pak může vysílat před filmy s nápisy mládeži nepřístupno.
Víte jak úřad své rozhodnutí odůvodnil? Údajně reklama na aromatizované prezervativy nabádá k provozování orálního sexu. Sice jsem tu zmiňovanou reklamu neviděl, tak nemůžu říci jestli byla tak odvážná, či jsou aromatizované kondomy sami o sobě vybízející ke zmíněné praktice a ani agentury se v tomto smyslu nevyjádřili.
S pozdravem
Kondom.tym

Žádné komentáře:

Okomentovat