středa 4. února 2009

K-Y® Intrigue Massage Creme, směrem k luxusu

Stejně tak, jako většina z Vás, tak i ostatní lidé se kterými se nacházíte na této planetě mají rádí luxus. Ano, tu možnost vlastnit něco co nemá jen tak někdo. Pravdou je, že mnozí tuto zálibu často ani nepřiznají a ostatním tvrdí, že si na tyto věci příliš nepotrpí. Jak jsme již psali ve článku “Luxus na poli lubrikantů, K-Y“, tak je patrné že trend luxusního zboží je zastoupen skutečně ve všech oblastech života. Kdybychom psali tyto články na papír, tak bychom mohli říci, že na předchozím článku o luxusních lubrikantech, kde jsme představili novinku pro březen 2009 K-Y® INTENSE Arousal Gel a už se můžeme pustit do představení dalšího kroduktu od K-Y®.
Už před nějakým časem se na trhu ve Spojených Státech Amerických začali ukazovat výrobky K-Y® Intrigue, které jsou baleny ve velice zdařilých a hned na první pohled luxusně balených krabičkách s lubrikanty. Za těměř půl roku, to je přibližně léto 2008, kdy se u K-Y® ukázal první produkt se zmíněným označením Intrigue, je nyní patrné, že K-Y® nezůstali s tímto označením jen u jediného produktu a v březenu roku 2009, spolu s produktem o němž jsme psali “zde, tuto řadu doplní již v pořadí třetí produkt. Ale než se na tuto novinku od K-Y® podíváme, pojďme si nejprve představit již zmíněné produkty, které jsou na trhu v zámoří k dostání již nyní.
K-Y® Intrigue Premium Personal LubricantPrvní produkt, který Vám představíme je již svým názvem snadno zapomatovatelný, je jím K-Y® Intrigue Premium a stejně tak jako již snad všechny novinky na poli lubrikantů hlásá a slibuje vám a vašemu partnerovi novou úroveň intimity a milostných her. Lubrikant K-Y® Intrigue Premium je vyroben na silikonové bázi a jako takový tedy nezabraňuje použití v kombinaci s kondomem.

K-Y® Intrigue Heat Premium Personal LubricantDruhým produktem který je již na zmíněném trhu k mání a v pořadí tedy druhý dnes představený je K-Y® Intrigue Heat Premium. Jak již název napovídá slovem “heat“, jedná se o lubrikant, jenž je doplněn hřejivým účinkem. Jak již tedy předešlý produkt K-Y® Intrigue Premium ve svém popisu láká na novou dimenzi prožitku, intimity a milostných her, tak potom tento produkt K-Y® Intrigue Heat Premium všechny zmíněné vlastnosti umocňuje ve svém hřejivém působení. Opět je vyroben na bázi silikonu a tudíž se nic nestane, když jej přizvete na pomoc, zatímco použijete kondom. Tyto látky se snesou bez problémů.
K-Y® Intrigue Massage Creme Personal LubricantA nyní bych tedy rád přešel ke zmíněnému, zatím třetímu produktu z řady K-Y® Intrigue, který bude připraven na zámořský trh na počátku března 2009. Jeho název je K-Y® Intrigue 2-in-1 Massage Creme. Jak již samotný název napovídá ve spojení 2-in-1, lze si snadno můžeme domyslet, že od tohoto produktu lze čekat něco víc, než nabízejí běžné lubrikanty na trhu. Tento masážní krém vytváří hřejivý účinek, jenž při kontaktu dodává smyslný prožitek. Ve svém reklamním textu výrobce uvádí, že tento produkt, K-Y® Intrigue 2-in-1 Massage Creme, byl připraven speciálně, aby masáž přiblížil více do repertoáru her zamilovaných. Přirozeně, že tento nový lubrikant je možné použít, jako běžný intimní lubrikant. Tento produkt je přirozeně, stejně tak jako ty předchozí, plně použitelný s kondomy a tak se uživatelé nemusí obávat jeho znehodnocení.
Jak už bylo uvedeno v úvodu, lidé si často libují v luxusních věcech a často jim i stačí trochu z pocitu luxusního dopřád a o to více pak lidé tyto výrobky vyhledávají. Lze očekávat, že i tyto, v dnešním článku prezentované produkty si své místo ne slunci za velkou louží najdou a budou plně sloužit ku spokojenosti svých uživatelů.

Zdroj:

http://www.condomjungle.com/

Zdraví

KondomTym

Žádné komentáře:

Okomentovat