středa 28. května 2008

Sex s hudbou

Technické novinky a vynálezy se ukazují každým dnem v rozmanitých oborech lidské činnosti. Nedávno přišel jeden Ukrajinský vynálezce s neuvěřitelnou novinkou na poli kondomů. Již jsou na trhu k mání kondomy různých barev, vůní a roztodivných tvarů, ale onen vědec si řekl, že přeci jenom něco na trhu chybí a rozhodl se ještě obohatit život sexuálním partnerům něčím novým, neokoukaným. V tomto případě něčím neoposlouchaným.
Onen zmíněný Ukrajinský vynálezce se tedy vrhl na přípravu a vývoj pozoruhodné novinky v oblasti pánské ochrany a výsledkem jeho práce je hrací kondom. Ano, slyšíte dobře, hrací kondom. Proč zpestřovat sexuální zážitky jen vůněmi a různými tvary? Řekl si pravděpodobně Ukrajinský vynálezce.
A jak onen vynález funguje? Kondom začne hrát po nasazení a nepřestává hrát ani při průběhu samotného pohlavního styku. Ba co víc, se vzrůstající rychlostí pohlavního styku začíná kondom hrát intenzivněji a hlasitěji.
O hrací kondom je na Ukrajině prý značný zájem a autor se těší, že se s podobným ohlasem setká i v celosvětovém měřítku. Na závěr snad nezbývá nic jiného, než dodat, jaké to melodie onen kondom vlastně hraje. K dostání jsou kondomy s melodiemy zaměrěnými na svatební pochod, či zahrají známou melodii přání k narozeninám.

Chystá se snad revoluce, která překoná všechny předchozí na poli kondomů? Čtěte více ve článku "Hi-tech mezi kondomy".


S pozdravem
Kondom.tym

Žádné komentáře:

Okomentovat