čtvrtek 1. května 2008

Nepouživájí kondomy, přesto že by chtěli.

Napadlo vás někdy, proč se sem tam někde objeví pojem informující o průměrných rozměrech mužského přirození? Že by se jednalo o odvěkou touhu po vítězství a chuti soutěžit snad ve všem? Kdepak průměrná velikost slouží především výrobcům kondomů k tomu, aby vyrobili takový, který padne naprosté většině mužských přirození. Ovšem v nedávné době proběhla správa, že se věci mají poněkud jinak.
Podle jistého amerického průzkumu se ukázalo, že celých 56% mužů má svůj penis buďto větší, či menší, než je onen průměrný. Podle vědců, kteří se průzkumem zabývali, má nadpoloviční většina mužů penis odchylující se od onoho průměrného. Průzkum ve výsledcích sice neuvádí zda se jedná o odchylku nahoru, či dolu od zmíněného středu, ale informuje o jiné skutečnosti.
Z průzkumu totiž vyplynulo, že velká část zmíněných by prezervativ ráda použila, ale nemohou. Jedné kategorii je příliš volný a při styku jim padá, pro druhou skupinu je pak prezervativ příliš těsný, napnutý a zvyšuje se tím tedy riziko jeho prasknutí. Mnozí ze zmíněných riskují a kondom zkrátka nepoužijí vůbec. Přitom hlavně díky internetu je možné si objednat kondomy velké, extra velké stejně snadno jako malé a oběma táborům majitelů diametrálně odlišných mužství, tak díky online nákupu odpadá chvilka trapného momentu při placení zboží, kdy prodavačka přesně ví co má nakupující v kalhotách a ve společnosti, kde se na každou odchylku od průměru hledí jako na něco zvláštního, pak je zmíněný online nákup dobrá možnost volby kde a jakým způsobem nakupovat.
Tak vám tedy přeji ať je ta vaše volba vhodné velikosti správná a ať vám nepadá nebo nepraská.
S pozdravem
Kondom.tym

Žádné komentáře:

Okomentovat