pondělí 31. března 2008

Vibrující doteky

V době nedávno minulé jsme mohli být svědky malé revoluce na poli sortimentu světových výrobců kondomů. Do stále se rozrůstající rodiny všemožně tvarovaných, aromatizovaných a rozměrově rozmanitých prezervativů přibrali produkty další. Snad každý výrobce zmíněné pánské ochrany vystoupil na trh s vibračním kroužkem, který má za úkol zpestřit sexuální život párů a jak jinak přinést více nové rozkoše do vztahů. O zaručeném úspěchu tohoto produktu svědčí i fakt, že se v nedávné době v nabídkách světových výrobců kondomů začali ukazovat noví nástupci vibračních kroužků. Na našem trhu se tyto produkty pokud vím nevyskytují tak snad zatím jedinou a nejsnadnější možností je nákup po internetu ze zahraničí.
O co se vlastně jedná? Trochu už nám může napovědět samotný anglický název. Ten zní Vibrating Touch nebo se také můžeme setkat se spojením Vibrating Finger. Nejkomičtěji asi v překladů zní Vibrating Finger, tedy „vibrační prst“. Toto ale ve skutečnosti nejlépe vystihuje princip fungování celého výrobku. Jedná se o umělý nástavec, který je možno umístit na prst a po zapnutí začíná zmíněný předmět vibrovat a po přiložení na patřičná místa začíná plnit svou funkci. Tímto jsme se už elegantně dostali k druhému názvu slova a tím je Vibrating Touch, tedy vibrační či vibrující dotyk.
Tohoto vibrujícího pomocníka ocení hlavně ženy, ale zároveň může obohatit a přispět k plnohodnotnému partnerskému vztahu.
A jen pro ty, kteří ještě plně nepochopili princip používání vibrating touch, tak jedna taková pomůcka. Pokud máte k dispozici vibrační kroužek a vibrační prst, tak se pro jejich použití můžete řídit následující pravidlem. Pokud je na co navléknout, použijte vibrační kroužek a pokud není, použijte vibrační prst. Veškeré další způsoby použití jsou čistě a jen na vaší kreativitě a vašem odhodlání experimentovat.
Také se začíná proslýchat, že Trojan Vibrating Touch bude mít v budoucnu svého nastupce a o tom jestli onen nový Trojan Vibrating Mini přijde či nikoliv Vás budeme informovat v budoucnu.
Novější články na toto téma:

Váš
Kondom.tym

Žádné komentáře:

Okomentovat