sobota 8. března 2008

Kondomy Clinton

Co si myslíte, že se může asi tak stát, když vaše drahá polovička zjistí vaší nevěru. Křik, pláč, výčitky, možná i rozvod na krku a další jiné chuťovky. No dobrá to se stává lidem, kteří nejsou až tak veřejně známí. No, popravdě řečeno, pokud se popisovaná skutečnost stane na malém městě, stávají se její aktéři poměrně rychle veřejně známými. Takových pět minut slávy.
Ale jinak, co se stane když jste mediálně známí již před odhalením zmiňované skutečnosti? Někomu se může nastartovaná kariéra zhroutit a těm šťastnějším se při nejhorším lehce přibrzdí.
Ale dost obšírného začátku. Asi si všichni, již podle nadpisu článku, vzpomenete na prezidentskou aféru Billa Clintona z devadesátých let dvacátého století. Tehdy se všichni přesvědčili, že začínat si se stážistkami se nevyplácí a že některé ženské vykecají všechno. To některé uvádím proto, aby mě někteří nenařkli z generalizace zmíněné problematiky. Jak celá záležitost dopadla, či nedopadla posuďte sami, já se jen zmíním o tom jak toho využili výrobci prezervativů v Číně.
Využili toho, že Bill Clinton se značně angažuje v boji proti AIDS a tak si jeho jméno vypůjčili jako symbol jistoty a zodpovědnosti a nazvali to ně jeden ze své řady kvalitnějších kondomů. Asi jako satisfakci za to, že Clintnovým jménem nazvali kondom zvolili pro druhý prezervativ jméno Lewinsky. A proč satisfakci? Kondom Lewinsky je méně kvalitní než kondom Clinton a je také zároveň asi o třetinu levnější. Pokud by jste toužili tyto kondomy ozkoušet, tak vězte, že je můžete údajně koupit na jihu Číny.
Pokud má tedy takto zvolené jméno prezervativu pomoci prevenci před pohlavními chorobami, tak říkám, proč ne.
Novější článek kondomy a známé osobnosti:

Zdraví
Kondom.tym

Žádné komentáře:

Okomentovat