neděle 27. dubna 2008

Kondomy a Johnny

Tak pozor, podle nadpisu tohoto článku by se mohlo na první pohled zdát, že se jedná o nějaký nový typ z produkce výrobců kondomů nebo snad nějakou žhavou, erotickou pomůcku nadcházejícího léta. Stop, stop, stop! Nic z toho však není pravda.
Americký lídr na poli s pánskou ochranou, společnost Trojan, přišla s novým marketingovým tahem. Chce do své reklamní kampaně hvězdu filmového plátna první velikosti a nemá přitom na mysli nikoho menšího než pirát z Karibiku Jack Sparrow, tedy sám velký Johnny Depp. Není to nic nového i jména politiků jsou spojovány s kondomy, psali jsme třeba ve článku "Kondomy Clinton"
Americký výrobce chce, jak jinak, zvýšit produkci kondomů a zároveň zvýši v posledních letech nevalné statistiky v průzkumech o jejich užívání. Zároveň chce Trojan vyzdvihnout i nutnost užívání kondomů z důvodu prevence HIV a AIDS.
A jak by alespoň přibližně mohla reklamní kampaň vypadat, to úplně jasné, alespoň pro veřejnost není. Ovšem se proslýchá možnost, že se bude jednat o řadu prezervativů Trojan Magnum, tedy tu pro majitele vyvinutějších přirození.
S pozdravem
Kondom.tym

Žádné komentáře:

Okomentovat