neděle 18. října 2009

Trojan Vibrating Mini Personal Massager

V dalším novém příspěvku na našem blogu bychom Vám chtěli představit novinku na poli takzvaných personal massagers. Touto novinkou je Trojan Vibrating Mini Personal Massager. Jen pro ty jenž čtou na tomto blogu prvně, tak Trojan je největší výrobce pánské ochrany, kondomů, ve Spojených Státech Amerických, kde vystupuje pod značkou Trojan condoms.
A co je tedy ten nový Trojan Vibrating Mini? Abychom produkt lépe poznali a pochopili v čem je nový, bude asi nejjednoduší zmínit jeho předchůdce a to samotný Trojan Vibratng Touch. Tento produkt se již delší dobu na trhu objevuje a je tedy již pro zasvěcené jedince známý. Jak již samotný název tohoto produktu napovídá, jedná se o takzvaný fingertip massager. Jedo princip spočívá v tom, že za pomoci speciálně vytvarovaném třmínku v tomto produktu jej umístíte navlečením na špičku prstu a tento Trojan Vibrating Touch je pak připraven k akci. Do akce samotné se jak Trojan Touch, tak i jeho nový následovník Trojan Vibrating Mini uvedou stisknutím tlačítka, které zavdá vzniku oněch zmíněných vibrací. Trojan Vibrating Touch obsahuje v balení ještě velice praktický sáček, do něhož je po omytí Touch umístit a tam může čekat na další své použití a zároveň tento látkový sáček dobře slouží jako cestovní váček pro přepravu tohoto produktu.
A jaké jsou tedy ony přednosti produktu s názvem Trojan Vibrating Mini? Na první pohled vypadá tento nový massager odlišně od svého předchůdce jenž měl již onen zmíněný třmínek, pomocí něhož se umisťoval na špičku prstu. V tom je Trojan Vibrating Mini jiný. Jíný je v tom, že se nenasazuje na prst, ale drží se mezi dvěma prsty. Už samotný tvar Míni napovídá, že se u něho lépe provádí hygieničtější údržba. Snažší údržbě napomahá i to, že je produkt vodotěsný. Kromě zmíněné odlišnosti ve vzhledu je tento produkt schopen vydržet i delší dobu s jedněmi baterkami, které se po vybití nechají opět vyměnit za nové a zábava může pokračovat. Tím však vylepšení oproti staršímu předchůdci Trojan Vibrating Touch nekončí. I při chodu vás překvapí tichým provozem, což je velmi příjemné a neruší.
Příjemnou změnou jsou i dvě baterie, které vydrží o poznání déle než u předchůdce. Trojan Vibrating Touch vydržel s jedněmi baterkami kolem půl hodiny v chodu a nový Trojan Vibrating Mini vydrží s jednimi baterkami přibližně padesát minut, což je téměř jednou tolik co model předcházející.
Mini také obsahuje ve svém balení praktický sáček, do kterého se po použití může Vibrating Mini umístit a čekat na své další použití. Je nutné zde připomenout, aby byla před uložením do sáčku dodržována hygiena a Trojan Mini byl před uložením důkladně omyt a být následně v budoucnu znovu užit, ke spokojenosti své majitelky. Tento černý jemný sáček je doplněn šňůrkou, která se zatáhne a zajistí, že Trojan Mini ze sáčku nevypadne a může být tedy zároveň užit jako diskrétní sáček pro přepravování na cestách.
Myslíme si, že pokud zvolíte Trojan Vibrating Mini, tak jistě něprohloupíte a nepochybně splní to, co asi budete od takového produktu očekávat a jeho malá diskrétní velikost Vás jiste mile překvapí. A ti, jenž by chtěli zkusit jak tento nový tak starší produkt můžeme doporučit nákup obou produktů v jednom, jako Trojan Vibrating Mini & Vibrating Touch.

S pozdravem
Kondom.tym

Žádné komentáře:

Okomentovat