čtvrtek 2. října 2008

Trojan vibrating touch

Vibrating touch. Víte o čem je řeč? Už jsme tady o něm jednou psali a protože toto téma vzbudilo mnoho zájmu, tak se ke zmíněnému vracíme znovu. Některé záležitosti kolem tohoto produktu zajímali i nás samotné a tak jsme tedy znovu a podrobněji zapátrali v oné obří pavučině zvané internet a našli pro vás další informace, které se tohoto produktu týkají.
Jedná se o produkt výrobce kondomů Trojan.
Tedy ve Spojených státech značky asi tak zrovna běžné, jako je u nás Primeros. Co si tedy alespoň dle mého mínění o trhu v České republice myslím. Jako asi každý výrobce kondomů, tak i zmíněný Trojan se pustil do výroby různých vibrujících věcí, které rozšířili už tak bohatou nabídku nejednoho výrobce asi nejspolehlivější bariérové ochrany před pohlavními nemocemi a neplánovaným otěhotněním a neodpustím si ten dodatek, který výrobci uvádějí za každým návodem a sice, pokud je užíván správně. Tak i tedy onen zmíněný Trojan rozšířil svoji nabídku o vibrační ringy (vibrating rings) a přišel s oním novým produktem s názvem Trojan vibrating touch.
Produkt Trojan vibrating touch je určen převážně pro ženy a jeho účelem je poskytnou jim požitek v soukromých chvilkách. Je dodáván i s malým sáčkem do kterého je možné tento, rozměrově velice malý, prostředek diskrétně uschovat a jako takový je dobrým přítelem pro nejednu ženu a zároveň se stane vítaným společníkem na soukromé a nebo i třeba dlouhé služební cesty. Stejně tak není omezeno jeho použití ani věkem a jeho uživatelé, nebo chcete-li uživatelky jsou podle uveřejněných studií napříč všemi věkovými kategoriemi. Ať už ve věku mladém, středním čí ve věku pokročilém, zkrátka a dobře, jedná se o produkt, jehož oblíbenost a popularita prostupuje napříč všemi věkovými kategoriemi. Samozřejmě není tento produkt zakázaný ani pro páry, ba naopak i jim může být velice milým společníkem a zpestřit nejednomu páru společně strávené chvíle.
Jak vůbec Trojan vibrating touch funguje? Napovědět může i jeho další užívaný název Fingertip massager. Tento termín už sám říká jak je používán. Svou službu plní jako prodloužení prstu na který se nasadí a do provozu se uvede zmáčknutím tlačítka na zadní straně massageru a ten potom začne pracovat ke spokojenosti uživatelů. Po uvedení do provozu tedy začnou Trojan vibrating massager rozechvívat vibrace. K tomu aby fingertip massager mohl vibrace vydávat slouží baterie, které jsou ukryty uvnitř tohoto Trojan massageru. Asi teď mnohé napadne, jak takový Vibrating massager může fungovat dlouho. Každá baterie se přeci vybije a věc se může vyhodit. Ano, tak komu je třeba u různých typů vibračních ringů
(Durex play vibrating ring, LifeStyles vigrating ring), které skutečně pracují jen na jedno jediné použití. To však není případ popisovaného Trojan vigrating ringu. U tohoto produktu se jednoduše po vybití baterií, které jsou mimochodem součástí balení, pořídí nové baterie a Touch může být používán dál.
Jak už asi každého napadlo, vzhledem k tomu, že se nejedná o produkt pouze k jednomu jedinému použití, je tedy nebytně nutné dodržovat zásady správné hygieny a po každém jednotlivém použití Trojan vibrating touch jednoduše umýt pod tekoucí vodou a následně jej osušit. Po té je Trojan massager připraven pro uložení do zmíněného sáčku, kde bude připraven pro další použití. Pokud by snad někoho zajímaly podrobnosti, tak se kompletní informace kolem návodu mohou najít na tomto odkazu Directions For Trojan Vibrating Touch Fingertip Massager Her Pleasure.
Přes naší snahu získat více informací o novém Trojan Vibrating Mini se zatím naše snaha míjí účinkem a tak snad jen zde pod Trojan Vibrating Mini.
Nový článek na toto téma:
S pozdravem
Kondom.tym

Žádné komentáře:

Okomentovat