čtvrtek 18. září 2008

Používat kondom se opravdu vyplatí

Po přečtení nadpisu, který uvozuje tento článek se asi nejeden čtenář pousměje a řekne si: „Zase něco o bezpečném sexu, zase něco jak nechytnou nějakou z těch nepříjemných chorob.“ Ale používání prezervativu není vždy jenom o zdraví. Pokud se třeba spolehnete a věříte vaší partnerce, která vám tvrdí že poctivě mlsá pilulky antikoncepce, tak v tomto případě se můžete ošklivě spálit. Ona třeba v podvečer vašeho blížícího se rozchodu zapojí strategické zbraně a aby si vás přeci jen udržela vysadí antikoncepci. Jo a najednou bude příjemnější než v týdnech předcházejících. No a po příjemně strávené noci se v následujících dnech dozvíte, že se stalo to, co by jí ani ve snu nenapadlo a že ta antikoncepce určitě musela selhat a co ona chudák teď bude dělat. Jaké další procesy budou pravděpodobně následovat snad ani psát nemusím.
No a pokud jste se přes tu předchozí hustou omáčku prokousali až sem tak se nyní slavnostně dozvíte proč to všechno předcházelo. Na této stránce byla už uvedena nějaká videa a tento článek jejich zástup rozšíří.
Pokud vás tedy předchozí řádky nepřesvědčili o tom, že se používání kondomu vyplatí a stále si říkáte že se vám nikdy nic stát nemůže a vše máte pod kontrolou, zkuste se vcítit do role toho mladého tatínka a věřím, že alespoň polovina z vás při následném pohlavním styku kondom použije. Protože používání prezervativu může ochránit vaše zdraví nyní a v budoucnu ochránit vaše zdraví psychické.
Někdy je ale s dětma i sranda. To když se Vás na něco ptají a ani netušíte, že se vlastně ptali. Posuďte sami ve článku "Zpět po delší pauze"
S pozdravem
Kondom.tym

Žádné komentáře:

Okomentovat