úterý 27. ledna 2009

Novinky ze zámoří

S novým rokem přišel Americký výrobce kondomů Trojan® Condoms s novinkou hned u třech svých modelových řad prezervativů. Ještě tuto informaci sice na svých oficiálních webových stránkách nezveřejnil, ale prodejce kondomů CondomJungle.com již tuto skutečnost oznámil na stránkách svého internetového obchodu. Jedná se o novinku v řadě kondomů Her Pleasure Condoms, jejíž je tento produkt již šestým přírůstkem. Dále pak se nového produktu dočkala řada Trojan Magnum Condoms, která jak již zvuk jejího názvu napovídá, je určena majitelům mužství větších rozměrů. Posledním produktem jenž stojí za to uvést, aby byl výčet novinek kompletní je žebrovaný kondom, tedy s označením Ribbed, jehož řada není tak rozrostlá, ale asi je uvedený produkt signálem, že se do budoucna s největší pravděpodobností rozšíří třeba o nějaký nový produkt.
Nyní tedy můžeme přejít již k jednoduchému popisu novinky z řady Trojan® Her Pleasure a tím je produkt Trojan® Her Pleasure ECSTASY™. Nové kondomy Trojan® Her Pleasure ECSTASY™, jak již část názvu celé této řady kondomů předesílá, je zaměřen na projevení zájmu o ní, tedy proto Her. Jako i další uvedené produkty by se měl na trhu ukázat v únoru 2009. Jak již reklamní upoutávka na tento produkt napovídá, tak je navržen tak, aby bylo cítit potěšení a ne kondom. Popis dále upozorňuje na jeho zúžený tvar, který napomáhá, aby kondom bezpečně sedl a nedošlo k jeho sklouznutí během jeho použití. Tak jako již všechny kondomy řady Her Pleasure Condoms jsou vybaveny malými žebry, tak i tento je po svém povrchu vybaven texturou, ovšem tentokrát u typu Trojan® Her Pleasure ECSTASY™ po celé své délce. Stejně tak rozšíření hlavy kondomu, jako u ostatních produktů v řade Trojan® Her Pleasure, která svým rozšířením zajistí volný pohyb v hlavě kondomu. Již samozřejmostí je doplnění kondomu o lubrikant.
Pokud dobře počítáme, tak je Trojan® Magnum ECSTASY™ již sedmým čí dokonce osmým produktem pro jedince s větším mužstvím, řady Trojan® Magnum Condoms. Přesto, že je již několikátým kondomem z uvedené řady, je dle námi zjištěných podkladů prvním zástupcem v kategorii kondomů Textured, tedy kondomů mající na svém povrchu výstupky, či malá žebírka a tato mu tedy v dané kategorii (Large) připisují prvenství a zároveň inovují tuto řadu. Jako pravděpodobně všechny kondomy s označením ECSTASY™, tak i tento předesílá, že při jeho použití neucítíte kondom, ale potěšení a jedním dechem lze dodat, že je taky lehce zúžen, aby bezpečně sedl a nespadl při použití. Standardem je již lubrikace.
Zatím tedy třetí novinkou, které jako již dvě výše uvedené nese ve svém názvu označení ECSTASY™, je Trojan® Ultra Ribbed ECSTASY™. Opět se v popisu tohoto produktu ukazují slova jako revoluční a nový design. Neradi se zde opakujeme, ale třetí novinka od Trojan® Condoms je opět vybavena lehce zúženým tvarem, aby kondom bezpečně držel při použití a druhou předností je jeho tenkost, aby bylo cítit potěšení a ne kondom. Na spodku a hlavě je pak kondom doplněn žebrováním pro zvětšení stimulace. Jako Trojan® Her Pleasure ECSTASY TM, tak i Trojan® Ultra Ribbed ECSTASY™ je vybaven rozšířenou hlavou kondomu pro zajištění pohybu a zvýšení prožitku v této části kondomu.
Na závěr nám nezbude, než potvrdit domněnku z předešlého odstavce, že řada ECSTASY™ se skutečně vyznačuje a s trochou nadsázky se dá říci, že jejím motem a motorem zároveň jsou dvě věci. První je tam, že kondomy řady ECSTASY™ jsou na svém spodku lehce zúžené, aby zajistili bezpečné použití a při styku nespadli. Tou druhou předností je pak jejich materiálové provedení a tloušťka, díky níž necítíte kondom, ale potěšení. Těmito vlastnostmi se Trojan® Condoms dobře trefili do dnešních požadavků na kondomy.

Zdroj:

Zdraví
KondomTym

Žádné komentáře:

Okomentovat